Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Фільм про те, чому не потрібно боятися ні-чо-го

Фільм про те, чому не потрібно боятися ні-чо-го
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

film-o-tom-pochemu-ne-nado-boyatsya-ni-che-go-1036-68954

Цей фільм, заснований на нерозказаній раніше реальній історії, допоможе повернути віру в себе і навчить, як стояти на своєму навіть у найбезнадійнішій ситуації.

“Приховані фігури” (Hidden Figures; 2016)

hidden_figures_main_poster2

Ця стрічка чіпляє з першої ж сцени, яка знайомить глядача з трьома головними героїнями – Кетрін Джонсон, Дороті Он і Мері Джексон. Завдяки своєму видатному розуму жінки починають працювати в NASA, де з часом стають важливими і впізнаваними фігурами в історії американської космонавтики.
 
Цим трьом сміливим жінкам власним прикладом вдається довести, що гендерні та расові утиски – безглузді. Адже не дарма слоган фільму говорить: «У геніальності немає раси. У сили не має статі. У мужності немає меж».
 
Так, в «Прихованих фігурах» розповідається про розділені туалети, про окремі кавоварки і чашки для кольорових і білих в США в 60-х роках минулого століття. Але в сюжеті стрічки є і щось інше: боротьба жінок за право показати свій розум, за право змагатися там, де сильні тільки чоловіки, за право бути попереду!
 
«Приховані фігури» – це доза мотивації, стрічка про те, як подолати страх, навіть коли його безмежно багато. Дивіться її, якщо раптом все, що ви робите, здається безглуздим. А ще – коли не вистачає сміливості і віри для нового старту.

Автор: Світлана Андріїшна

Джерело: dom.goodhouse.com.ua

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: