Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

10 дивовижних мультиків для тих, кому не вистачає краси в реальному світі

10 дивовижних мультиків для тих, кому не вистачає краси в реальному світі
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

10 дивовижних мультиків, які перенесуть вас у казковий світ, наповнений світлом, добром і дивовижними пригодами

Маленький принц

The Little Prince

210b0b20-a7ab-11e5-88e2-828a3e695a05_1280x720

Великодушний старець-авіатор живе по сусідству з однією дуже педантичною мамою і її старанною донькою. Життя дівчинки підпорядковане суворими навчальними планам, у яких немає часу на друзів. Однак план тріщить по швах, щойно у житті дівчинки з’являєтся дивний сусід із захопливими розповідями про маленького принца і далекі зірки. Добра історія, яка повертає у дитинство і змушує задуматися: а чи не час нам, врешті-решт, змінити своє життя і податися назустріч пригодам?

Вартовий місяця

Mune, le garbien de la lune

mune

На планеті, де зміна дня і ночі здійснюється вручну, юного фавна М’юна обирають вартовим місяця. Через необачність, він майже зразу його губить. Скориставшись моментом, володар підземного світу Некрос викрадає і тушить Сонце.
Тепер, щоб врятувати планету, М’юон разом з дівчинкою з воску Глім і зверхнім Сохоном, вартовим Сонця, повині відправитися у небезпечну подорож.

Незвичний мультик з чарівною атмосферою дивовижного світу.

Книга життя

The Book of Life

knyga_szytt'a

В мультфільмі описується історія кохання на фоні святкування Дня мертвих у Мексиці. У цієї незвичної картини є своя особлива чарівність. Попри те що смерть тісно вплетена у сюжет, мультик наповнений любов’ю та оптимізмом. “Книга життя” дозволяє відпочити очам і душі, а після перегляду ви наче повертаєтеся у дитинство – у той легий і затишний стан внутрішнього комфорту.

У пошуках Дорі

Finding Dory

u_poshukah_dori

Продовження мультика “У пошуках Немо”. Цього разу, як стає зрозуміло з назви мультика, ми будемо шукати Дорі – синю дружелюбну рибку, яка страждає від провалів у пам’яті. Вона вперто прагне позбутися недуги і знайти свою сім’ю. Чудовий мультик, який сподобається як дітям, так і дорослим.

Хороший Динозавр

The Good Dinosaur

horoshyj_dynosavr

За сюжетом динозаври не вимерли, а еволюціонували у розумних створінь і живуть на Землі. А ось люди залишилися на досить примітивній стадії розвитку. Мультфільм розповідає історію дружби динозавра і маленького хлопчика. Моментами жорстока, але дуже зворушлива історія про дружбу та сміливість.

Під покровом ночі

Nocturna

nocturna_hires_4

Коли сирітка Тім сидів на даху, з неба впала зірка. Доганяючи її, хлопчик відправився у подорож. Цієї загадкової ночі можливо все, навіть найнеймовірніше стає очевидним. Нічні створіння – жителі країни Ноктюрна – розкривають Тіму свої таємниці та нещастя. Лише він може врятувати бідолах від небезпеки.

Милий мультик зі своєю унікальною магією. Тут немає штампів, лише неповторний світ дитячих фантазій, показаний очима хлопчика, який намагається з’ясувати, чому згасла його зірка.

Порко Россо

Kurenai no buta

porko_rosso

У Міядзакі кожен мультфільм – шедевр, як з точки зору картини, так і змісту. “Порко Россо” не став винятком. Це історія про геніального пілота, який перетворився у… свиню, при цьому залишився найлюдянішим створінням між своїми продажними колегами. Сцени польотів, безкрає море, яке відображає блакитне небо Італії, – одне суцільне естетичне задоволення.

Моана

Moana

moana

Моана, донька вождя маленького племені на острові в Тихому океані, більш за все на світі прагне пригод, і вирішує відправитися у небезпечну морську подорож. Разом з напівбогом Мауі їм належить перетнути океан, зіштовхнутися зі страшними чудовиськами і зруйнувати давнє прокляття. Добра і гарна історія з глибоким сенсом. Після перегляду одразу хочеться відправитися у подорож, бажано до моря.

Таємниця Келлс

The Secret of Kells

tajemnyts'a_kells

Сироті Брендону 12 років, він живе і працює у стінах аббатства разом з іншими монахами. Життя Брендана змінюється з прибуванням брата Ейдана, оберігача незвичної незавершеної книги з ілюстраціями. Брат Ейдан бере хлопчика під свою опіку і повідує йому про мистецтво ілюстрації, пробуджуючи у Брендоні неймовірну цікавість і талант. Оригінальний стиль, напрочуд цікавий сюжет, і неповторні ірландські музичні мотиви вам забезпечені.

Кубо. Легенда про самурая

Kubo and the two Strings

kubo

Кубо – нащадок великого роду. Але коли повернулися духи минулого, які прагнули помсти, на його захист зважились стати лише дивна пара оберігачів. Тепер для Кубо єдиний шанс на рятунок – знайти магічні обладунки батька, легендарного самурая. Чудовий мультик з яскравим японським колоритом, зворушливою історією і глибокою філософією.

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: