Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

11 крутезних серіалів для тих, хто ставиться до життя з гумором

11 крутезних серіалів для тих, хто ставиться до життя з гумором
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Якщо ви звикли на все дивитися з гумором і не перенавантажувати свій мозок непотрібними роздумами, добірка наступних серіалів – саме для вас.

Нереально

UnREAL

17034265-5-1473149275-650-0122d75158-1481871142

Серіал про пристрасті, які відбуваються на зйомках реаліті-шоу Everlasting (серіальна версія реаліті-шоу «Холостяк»). З вкликою часткою іронії тут показані підводні камені, з якими доводиться зіштовхуватися учасникам. Роль головних героїв – штатної співробітниці Рейчел і виконавчого продюсера Куїн – виконали Ширі Епплбі і Констанс Зіммер.

Ти – втілення пороку

You’re the Worst

2

Історія знайомства і подальшого розвитку відносин двох цинічних молодих людей: Джиммі (Кріс Гір) і Гретхен (Ая Кеш). Вони не визнають всю цю романтичну нісенітницю, необхідну для любовних відносин, але, тим не менш, намагаються бути разом. У жартах героїв прослизає те саме відчуття, яке знайоме кожному, хто хоч раз замислювався про сенс життя та інші екзистенційні питання.

Кінь БоДжек

BoJack Horseman

3

Анімаційний серіал про втомленого коня (його озвучує Уілл Арнетт), який колись знімався в серіалах, а тепер просто тиняється без діла і скаржиться на життя. Відмінне шоу з якісними жартами, більшість з яких присвячені кіноіндустрії і кризі середнього віку, коли успіхи позаду, а чим займатися далі – незрозуміло.

Пришелепкувата колишня

Crazy Ex-Girlfriend

4

Ребекка Банч (Рейчел Блум), яка живе в Нью-Йорку випадково зустрічає свого колишнього, і, згадавши, що була по-справжньому щаслива тільки з ним, переїжджає ближче до хлопця, в каліфорнійську глушину під назвою Західна Ковіна. Нерозділене кохання і життя в глушині після великого міста – невичерпна тема для жартів, які час від часу супроводжують музичні номери, які виконує головна героїня.

Помаранчевий – хіт сезону

Orange Is the New Black

5

Проривна чорна комедія про дівчину Пайпер (Тейлор Шилінг), яку посадили до в’язниці за вчинену в молодості дурість. Серіал знятий по автобіографічній книзі Пайпер Керман і з реалізмом відображає не тільки тюремні будні, а й типові жіночі проблеми. «Помаранчевий – хіт сезону» володіє великою армією шанувальників, щороку номінується на «Золотий глобус» і отримує «Еммі».

Баскетс

Baskets

6

Улюбленець мільйонів Зак Галіфіанакіс грає Чіпа Баскетса – комедіанта, який мріє стати кращим клоуном. Чіп приїжджає в Париж і намагається вступити в престижну школу, де вчать цьому ремеслу. Але щось іде не так, і він провалює іспити. Щоб мати кошти для існування, Баскетс влаштовується на родео, але не відмовляється від своєї мрії, заради якої час від часу йде на різні жертви.

Підривна штучка

Lady Dynamite

7

Комедіантка Марія Бемфорд (грає саму себе) розповідає історію свого життя. У серіалі показані злети і падіння акторки класичного середнього віку, яка не тільки намагається вижити в цьому суворому бізнесі, але і знайти себе. Марія – оптимістична особистість, але часом може спалахнути, за що друзі і прозвали її «Леді Динаміт».

Незламна Кіммі Шмідт

Unbreakable Kimmy Schmidt

8

Історія жінки, котра прожила 15 років і нарешті втекла з секти, яка поклонялася кінцю світу. Опинившись на волі, Кіммі (Еллі Кемпер) стикається з ситуаціями, типовими для тих, хто недавно переїхав в незнайоме місто. Незважаючи на всі складнощі, героїня намагається не тільки справлятися зі своїми проблемами, а й брати активну участь у житті своїх знайомих.

Незаймана Джейн

Jane the Virgin

9

Джина Родрігез грає дівчину, яку з дитинства вчили скромності і стриманості. Подорослішавши, Джейн продовжує зберігати невинність, незважаючи на те, що у неї є наречений. Якось через помилку лікаря їй зробили штучне запліднення, і світ перевернувся з ніг на голову. Тепер дівчині доведеться прийняти складне рішення, розібратися з приголомшеною ріднею і зробити ще багато такого, про що два тижні тому вона не могла і подумати.

Катастрофа

Catastrophe

10

Американець Роб (Роб Делані) їде в Лондон у справах, де знайомиться з ірландкою Шерон (Шерон Хорган) з патріархальної католицької родини. Між молодими людьми спалахує пристрасть, в результаті якої дівчина вагітніє. Ситуація стає для них серйозним приводом переглянути свої життєві цінності.

Матуся

Mom

11

Анна Феріс грає матір-одиначку Крісті, яка, незважаючи на складну долю, намагається побудувати своє щастя. Найбільшим головним болем героїні є не стільки її діти Вайолет і Роско, скільки мати Бонні (Елісон Дженні), яка мало того, що лікується від алкоголізму, так ще й постійно втручається з непотрібними порадами.

Приєднуйтеся до нас у Telegram!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: