Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Гурт Kozak System презентував нову Різдвяну Баладу (відео)

Гурт Kozak System презентував нову Різдвяну Баладу (відео)
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Напередодні Різдва Kozak System вдихнули нове життя у трек кінця 1980-х років «Різдвяна балада”. Композиція була створена гуртом «Банита Байда», а згодом виконувалася колишнім учасником «Банити», автором музики Дмитром Добрим-Вечором разом з його власною групою «Вій».

Ідея відродити композицію та переробити її на свій лад, прийшла до бас-гітариста Kozak System Володимира Шерстюка та продюсера Віталія Климова ще восени.

За словами учасників гурту, під час створення оновленої «Різдвяної балади», вони зрозуміли, що мають справу з дуже незвичним різдвяним треком.

“Зараз в музичному просторі буде дуже багато різдвяних пісень, але ми вирішили зануритися глибше: наша країна нині переживає дуже важливий, доленосний в своїй історії період, після якого, ми впевнені, Україна зміниться і стане зовсім іншою – такою, про яку ми, українці, мріємо вже триста років.
Ця пісня відводить нас від простого святкування Різдва і заглиблює нас в контекст України в цьому Різдві. Це твір, який символізує для нас Різдво самої України, народження нової України»
Володимир Шерстюк, Kozak System

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: