Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Туристка віддала безхатькові свою піцу. Але уявити не могла, ким виявиться волоцюга

Туристка віддала безхатькові свою піцу. Але уявити не могла, ким виявиться волоцюга
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

1-1

Француженка Карін Гомбо, прогулюючись Нью-Йорком, прийняла американського актора Річарда Гіра за безхатька, і, не впізнавши його, запропонувала шматок піци.

Як розповіла сама туристка, вона прогулювалася разом з чоловіком та 15-річним сином, коли побачила безпритульного, який нишпорився у сміттєвому баці. Зворушена побаченим, жінка підійшла до бідолахи і запропонувала піцу, яка залишилася в неї після ресторану.

2

“Він запитав: “Що в пакеті?”. Я спробувала відповісти йому англійською, але вийшло, що частину речення сказала французькою. Це звучало так: “Пробачте, що піца холодна”. Він відповів: “Дуже дякую, хай береже вас Бог”, – розповідає Гомбо.

3

Карін не знала, з ким зустрілася на вулиці Нью-Йорка, доти, доки через два дні працівник готелю, в якому зупинилася сім’я, не показав їй фотографію в газеті, де вона була зображена разом з Гіром.

5

4

В кінцевому результаті вияснилося, що француженка випадково зайшла на знімальний майданчик фільму «З незапам’ятних часів», в якому Гір грає одну з головних ролей. Однак в пам’яті Річарда Гіра та інших членів знімальної групи цей момент залишиться як приклад простого людського прояву доброти.

Джерело: time-for-rest.com

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: