Влучно:

Свято треба завжди носити з собою. (с) Ернест Хемінгуей

Тест-картинка: що ви побачили на малюнку в першу чергу?

Тест-картинка: що ви побачили на малюнку в першу чергу?
Вам сподобалася ця стаття? Поділіться з друзями!
Подобається?
 

Тести-картинки дуже люблять використовувати у своїй практиці психологи. Завдяки ним професіонали визначають настрій і стан людини, а також виявляють, що приховує їхня підсвідомість.

Якщо хочете дізнатися, в якому стані зараз перебуваєте, подивіться на цю картинку і скажіть: що ви побачили в першу чергу?

test-lampochka_c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b

Якщо ви першим побачили…

Жовте обличчя

Це добре обличчя з приємним і привабливим виразом. Жовтий колір – колір щастя і радості. Окрім цього, він може притягувати успіх у справах, оскільки жовтий – колір дорогоцінностей, грошей, благополуччя та золота. Якщо ви в першу чергу побачили цей символ, в найближчому майбутньому вас чекає успіх. Головне – не втратити його і налаштуватися на позитивну хвилю.

Жінку

Жінка – символ гармонії і порядку. Якщо ви побачили саме цей знак, отже, вам не треба нікуди поспішати, ви зі своєї сторони вже зробили усе можливе. Вам залишилося лише розслабитися і отримувати плоди вашої праці. Не дозволяйте зовнішнім факторам порушувати вашу гармонію. Жінка – це квітка, за якою треба доглядати, щоб вона квітла. Так і за гармонією у душі треба слідкувати, щоб ніхто і ніщо не могло її порушити.

Лампочку

Лампочка – символ світла. На даний момент ви знаходитеся у пошуку себе. Все, що від вас треба, це постаратися не зійти з обраного шляху. Слідуйте світлу у вашій душі, і у вас точно все вийде. Не дозволяйте оточуючим тушити ваше світло. Якщо відчуваєте, що воно починає тускніти, зупиніться, зробіть паузу і наберіться сили.

Не треба сприймати цей тест надто серйозно. Але якщо він підняв вам настрій – повірте йому 😉

Джерело: best-tests.blogspot.ru

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: